Trouwen bij Theehuys Polderzicht

Sinds 1 maart 2018 is Theehuys Polderzicht een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Barendrecht.

 

Als jullie door de Zuidpolder in Barendrecht rijden, zien jullie in de verte het intieme Theehuys Polderzicht al liggen.

Terwijl de zwanen rustig in het water baden en een mooi schouwspel vormen, kijken jullie vanuit het Theehuys uit over de polder.

Deze landelijke locatie vormt, in combinatie met het prachtige Theehuys, een ideale plek om jullie trouwbelofte af te leggen.

Ceremonie

Het belangrijkste moment van jullie huwelijksdag is natuurlijk de ceremonie waarin jullie elkaar het ja-woord geven.

 

Voor de huwelijksvoltrekking toveren wij het Theehuys om tot een sfeervolle ruimte met plaats voor maximaal 40 gasten. Het is ook mogelijk om buiten, op het plein voor het Theehuys, de ceremonie plaats te laten vinden. Ook op deze mooie buitenlocatie is plek voor maximaal 40 gasten.

 

De kosten van de huwelijksvoltrekking zijn afhankelijk van de gekozen dag.

Proostmoment

Nadat jullie elkaar eeuwige trouw hebben beloofd is het tijd om dit met de gasten te vieren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het proostmoment met een glaasje bubbels, waarna de bruidstaart wordt aangesneden.

 

Een gezellige lunch, high tea of receptie met de (dag)gasten is natuurlijk mogelijk. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan dinerbuffetten. Het diner kan afgesloten worden met ons uitgebreide dessertbuffet

 

Tussendoor foto's maken? Daar leent onze landelijke locatie in de Zuidpolder zich ook perfect voor! 

Feestavond

Na het diner is het natuurlijk mogelijk de dag af te sluiten met een gezellige feestavond. Een feestavond in Theehuys Polderzicht is mogelijk vanaf 25 gasten t/m 50 gasten. 

 

Voor de feestavond bieden wij verschillende arrangementen met hapjes en drankjes aan.

 

Vanwege de intieme sfeer in het Theehuys zijn een DJ of band niet toegestaan op uw feestavond. Bekijk onze voorwaarden voor een feestavond onder het kopje 'feestjes'.


Een huwelijksvoltrekking in het Theehuys is alleen mogelijk in combinatie met een van de in de brochure genoemde mogelijkheden,
zoals het aansnijden van de bruidstaart, het proostmoment, een lunch, diner, feestavond, etc.
Buiten de huwelijksvoltrekking om rekenen wij zaalhuur.

 

Heeft u interesse om te trouwen in ons Theehuys?
Aanstaande bruidsparen die meer informatie willen, vragen wij een e-mail te sturen naar info@theehuyspolderzicht.nl
Wij sturen dan zo snel mogelijk onze trouwbrochure.

Voor een romantische huwelijksdag in een prachtige, landelijke ambiance bent u bij Theehuys Polderzicht aan het juiste adres!

Typefouten voorbehouden. Aan de getoonde teksten en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.