Geniet van onze Polder high tea

Meer dan tien smaken losse thee en landelijke, verse hapjes; een Polder high tea bij Theehuys Polderzicht staat garant voor gastvrijheid, gezelligheid en genieten!

 

Onze Polder high tea is no nonsense. Bij ons geen 'luxe' diepvrieshapjes, maar huisgemaakte lekkernijen.

 

Wij serveren onze Polder high tea op dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Vanaf 1 november serveren wij ook (beperkt) op zondag onze Polder high tea. Dit is echter afhankelijk van onze agenda en gaat altijd in overleg.

 

U kunt uiterlijk om 14.00 uur starten met het nuttigen van de Polder high tea. Bij deze (maximaal) twee uur durende high tea krijgt u een etagère met huisgemaakte hapjes en onbeperkt verse, losse thee.

 

Een Polder high tea dient uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd te worden via info@theehuyspolderzicht.nl of door te bellen naar 0180-620986. 

 

De kosten voor een Polder high tea bedragen €19,50 per persoon.


Op aanvraag kunnen wij de Polder high tea ook maken in een vegetarische of glutenvrije variant. Wij kunnen de high tea helaas niet aanpassen aan andere allergieën, zoals melk-/lactosevrij.

 

Het is helaas niet mogelijk de Polder high tea op het terras te serveren. Dit in verband met uitdrogen van de hapjes en ons speciale high tea-servies. 

De gerechten op bovenstaande foto zijn een indicatie en
kunnen afwijken van de geserveerde high tea.


Het annuleren van de Polder high tea voor één of meerdere personen kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de (te laat) geannuleerde Polder high tea alsnog in rekening te brengen. Dit omdat wij uitsluitend werken met dagverse producten.

Typefouten voorbehouden. Aan de getoonde teksten en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.